De Kleine Wierde Westerwijtwerd

 
Home Interieur Exterieur Omgeving Tarieven Links Contact  

 

 
   
 
 

B&B 'De Kleine Wierde' beschikt over een woonkamer, een badkamer met douche en toilet, een volledig ingerichte keuken en een slaapvide met ruim tweepersoons bed.

De woonkamer is sfeervol en comfortabel ingericht. Er bevinden zich een eethoek en een riante zithoek. Vanaf de bank kijkt u door het oude Groninger kerkraam in de tuin en over de aanliggende landerijen. Op de vloer liggen plavuizen en er is vloerverwarming. De plavuizen lopen door in de keuken. De keuken is compleet. Het keukenblok bevat een inbouwkookplaat met afzuigkap en er is een koelkast. Verder vindt u hier een koffiezetapparaat en een waterkoker. Koffie en thee zijn uiteraard aanwezig. Materialen om eventueel uw eigen avondeten te bereiden, zoals potten en pannen, staan in de kasten. Het ontbijt wordt klaargezet in de koelkast en kunt u gebruiken op het door u gewenste tijdstip.

Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer met een douche, wastafel en toilet.

De slaapvide is bereikbaar via een trap in de woonkamer. Het is een ruim vertrek met een tweepersoonsbed en een tv aan het voeteneind. Uiteraard zijn gebruik van beddengoed en handdoeken bij de prijs inbegrepen.

Draadloos internet aanwezig.